25/3-10

Halloo :)
Ligger i soffan och kollar på Top Model. Ingen praktik idag för min del. Igår på träningen vart jag slagen i magen väldigt hårt med en klubba (inte med flit) och mår jätteilla och är öm på magen.. Inte så kul med dt går nog över. Och om dt blire värre går jag till sjukan.
Har funderat lite på dt här som e inne nu med bustiers, om jag gillar dt elr inte och har kommit fram till att dt e väldigt snyggt! Tyvärr tror jag att jag är för feg för att ha dt själv haha. Men dt e sjukt snygg med en i spets och sen med kavaj över tkr jag.
Mitt nästa köp ska iaf bli en ljus jeans skjorta och någon slags tröja/topp i spets.
Hitta även en snygg ljus jeansskjorta från hm som jag mååååste ha haha.

Aja, bye

S.S

23/3-10

shabaaa!
Inte mkt som hänt idag, bara tråkit på praoen som vanligt :p
Sen var jag och red pollen, gick jättebra! Han har blivit mkt mjukare nu sen jag började och lyssnar jättebra på både röst och skänkel. I början är vi alltid lite oense men sen gåre prima! Lite jobbig i vänster fortf men dt ger sig nog. Så glad att jag fått honom som medryttarhäst :)
Ja ni, inte så mkt mer att säga... Var med Adam en stund efter ridingen oxå, alltid lika trevligt :]

Godnatt!
S.S


22/3-10

Wohooo idag ere exakt 6 mån kvar till min födelsedag haha!
Sitter hemma och har precis ätit lite, har lunch.
Asså jag evt inte vad som har hänt med mig men jag har blivit en sucker för Björn Skifs haha! Helt sjukt och lite pinsamt.. Men tkr han e bra!
Kraaaaama diiiig. Fastnar på hjärnan liksom :p
Aja, ikväll blire träning som vanligt.
Snart börja praoen igen,13 , håller på att göra tulpanbuketter, helt okej kul iaf:)

Seya!

S.S

21/3-10

Heeejhå :)
Ja, då var dt söndag igen vilken innebär måndag imorgon med prao :( Hatar min prao, vill bara där ifrån. 70% av de som jobbar där e sjukt otrevliga och känner mig inte välkommen för fem öre.  Men men, dt e bara att stå ut.. Dt e tur att ägarna e världens snällaste iaf :)
Helgen var trevligt men gick väldigt fort kändes dt som..
I fredags var jag och älsk med hans tränare och kollade på täby-balrog, kul! :) i lördags var vi hos älsk, sen på kvällen åkte vi till mig för dt var ingen hemma hos mig, och bara tog dt lugnt och kollade på Beck.
Sen idag var dt match, som blev 4-4, inget jag vill prata mer om.
Aja, men ska iaf snart sova men innan dt prata lite med J :)
Godnatt!


S.S

18/3-10

haallo :)
Kom hem för ca en timme sen efter att ha varit med adam en stund, trevligt! Sitter nu och kollar på Troja som går på 6:an. Tkr den e riiiiktigt bra! :)
Imorgon ere äntligen fredag och jag ska träffa älsk och slipper min tråkiga prao!
Hare bra!

S.S



16/3-10

Tjuu. Ligger i soffan och väntar på att dating in the dark ska börja haha. Känner mig helt handikappad, har såå ont i benen sen gårdagens fys! Idag var första dagen på praoen och dt gick bra och var kul. Inte så jättemkt att göra men roligt vare :)
Veckans planer:
Onsdag: Prao+ träning
Torsdag: Prao+rida
Fredag: Prao, sen åka till älsk
Lördag: Jonthe och jag åker till mig, en sväng förbi Grönan på kvällen och säga hej
Söndag: Match mot Älta!

Typ så ser min vecka ut än så länge.
Längtar jättemkt efter min pojke... Aja, så e dt när man bor en bit i från varandra. Men veckan går nog fort så dt fort blir fredag :)

Hare bra!

S.S

15/3-10

Tjuuu :) Kort dag i skolan idag, bara lite info om praoen som börjar imorgon :) Ska ju då som sagt praoa på Bellis och dt ska bli skitkul!
Igår var pappa och jag och kolla när Jonthe spela, och han var bäst som vanligt och dom vann meeeeed......... 24-5 haha :) Helt sjukt! Rolig match att se iaf. Idag blire träning, funderar på att gå hem till farmor och farfar om en stund men vet inte om jag pallar. Världens huvudvärk, och tror inte dom e hemma när dt e så fint väder.
Avslutar med en bild på mig och älsk som förresten firade 6 månader tsms förra söndagen :)
Hare bra!

S.S


10/3-10

Tjuluuu :)
Kom precis hem, har vart på Rökeriet, Bellis och sjukhuset sen skolan sluta. Puh! Har hostat i ca 2 och en halv vecka så tkte dt var dax att kolla upp dt nu, och iaf så hade jag ngt slags rossel i ena lungan som gjorde dt jobbigt för mig att andas och kunde inte andas ut all luft eller ngt i den stilen, s nu ska jag f ngon slags host medicin som ska göra dt lättare att andas och att luftrören ska vidgas typ. Hoppas dt blire bättre, men dt blir ingen träning idag iaf :(
Men men, e så taggad på att beställa nya kläder, gah!
Vart inne på Nelly, HM, Gina mfl och bara suktaat haha.
Lite smakprov:
 Allt från HM

Hare bra!

S.S


9/3-10

Haaallu. Så var sportlovet slut då.. Loven går så himla fort! Men nu är dt denhär veckan i skolan, sen prao två veckor och sen en vecka skola och sen lov!  Så dt kmr nog gå fort ändå :) Ska praoa på Bellis i Nynäs, ska bli riktigt kul fakitskt!
Nu sitter jag i skolan och har lunch, börjar om 15 min med Personaladm, sämsta lektionen.
Efter skolan blire ridning på Falcon, och Jimmie kanske skulle följa med, han typ tjatar om att få följa med haha, så då får han väl göra dt.
E typ fortf sjuk, har varit dt i ca 2 veckor.. Dt e sämst, men kanske ska gå och kolla upp hostan idag efter ridningen, sa mamma.
För övrigt var jag inne och shoppade lite med mamma och Louise i fredags! Vart inte så jättemkt, men en svart kavaj från HM, fyra armband och ett randig tröja med knappar på ena axeln från Bok Bok, och ett par jeans från Gina :)
Aja, hare bra!


S.S

RSS 2.0